Seleccioni el seu idioma: castellano | català

Distribució

Miky subministra màquines de premi tipus B, tipus A, tipus V i recanvis i material de seguretat a totes aquelles empreses que tenen explotació de màquines en locals d’hoteleria i salons de joc.

Distribueix màquines dels principals fabricants i disposa d’una àmplia gamma de productes que actualitza constantment. El seu equip intern realitza un exhaustiu test i avaluació amb l’objectiu d’oferir als seus clients les millors màquines. Miky asesora les empreses operadores en la selecció de les màquines que millor s’adapten a les seves necessitats i als seus objectius de rendibilitat. Ofereix la possibilitat d’actualitzar màquines antigues, utilitzant el mateix moble i canviant el joc mitjançant diferents kits. Miky aporta la fiabilitat i confiança que només pot aportar una companyia que exerceix la seva activitat com a empresa operadora i distribuïdora.

El transport propi de Miky entrega les noves màquines i recull les que els seus clients volen donar de baixa, en qualsevol punt de Catalunya i sense cap cost addicional.

Conegui la nostra gamma de màquines
Visiti la nostra botiga on-line de recanvis

Inici
Serveis
Explotació
Distribució
Servei Postvenda
Salons
Màquines Recreatives
Botiga on-line recanvis
Localització i contacte